Tel: 2662032100 | MailSSS

Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2)

Στην 31η Διεθνή έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ ), στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  συμμετείχε  ο Δήμος Παξών σε μια ακόμη προσπάθεια προώθησης των Παξών τόσο στην εξωτερική ,όσο και στην εσωτερική τουριστική αγορά .

Η Διεθνής Τουριστική ΄Εκθεση PHILOXENIA Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για την χώρα μας και την φετινή χρονιά  παρουσίασε μια αύξηση εκθετών όσο και κοινού πάνω του 30 % σε σχέση με τα περσινά επίπεδα ,δείγμα ότι η νέα τουριστική περίοδος . εκτός απροόπτων, ότι  θα πάει καλύτερα .

Η αγορά της βόρειας Ελλάδος αλλά και ευρύτερα των Βαλκανίων ,αφού μας  συνδέει ο οδικός άξονας της Εγνατίας,  αποτελεί για τον Δήμο μας ένα μεγάλο στοίχημα που μπορεί και πρέπει να το κερδίσουμε .

Οφείλουμε όλοι οι τουριστικοί Δήμοι επί της Εγνατίας ή σε άμεση σχέση με αυτήν , να προωθήσουμε ένα οδικό τουριστικό χάρτη   με στόχο την δημιουργία ¨τουριστικών στάσεων ¨ του επισκέπτη ,ώστε να  δίνεται η δυνατότητα στο δυνητικό επισκέπτη μας ,να πληροφορείτε και να επιλέγει χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο ,να οργανώνει το ταξίδι του με ευκολία και να επισκέπτεται διαφορετικούς προορισμούς .

Σε μια τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης οφείλουμε να ¨κυνηγάμε ¨  όλοι μας φορείς και επιχειρηματίες ,τις  ¨κοντινές  αγορές¨  γεωγραφικά , αφού και τα έξοδα μετακίνησης είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια που επηρεάζουν τον τόπο των διακοπών του επισκέπτη- περιηγητή  .

Την παράσταση έκλεψε για μια 2η συνεχή χρονιά το Φιλί των Παξών στην αγκαλιά του Ιονίου , με την Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Νικολέτα Πανδή και τον Αντιδήμαρχο Παξών κ.Αρσένη Λέκκα , να ¨ανοίγει τον Διαγωνισμό ¨ με ένα φιλί , και να ακολουθεί ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Κώστα Νικολούζος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ι.Ν Τουρισμού κ.Σπ.Γαλιατσάτο , η φετινή δε συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ,200 και πλέον συμμετέχοντες!

Το περίπτερο της ΠΙΝ βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα περίπτερα της ΔΕΘ  ενώ την Κυριακή ο Κερκυραϊκός Σύλλογος θες/κης ¨Ο Αγιος Σπυρίδων ¨ χάρισε μια ευχάριστη νότα με χώρους από όλο το Ιόνιο  και καντάδες στην  έκθεση .

Από τον Δήμο Παξών συμμετείχαν στην αποστολή ο Αντιδήμαρχος Αρ.Λέκκας και ο Δημ.Σύμβουλος Τουρισμού κ.Γ.Λύχνος .Ο Δήμος Παξών ευχαριστεί την Π.Ι.Ν τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Σπ.Γαλιατσάτο καθώς και τους συνεκθέτες Δήμους των Ιονίων Νήσων για την αγαστή συνεργασία , τον Κερκυραϊκό Σύλλογο Θες/κης  ΄Ο Αγιος Σπυρίδωνας ¨ και  την Πρόεδρο κ. Αγγελική Γιαννιώτη ,για την συμβολή του ,ενώ υποσχόμαστε  να  συνεχίσουμε  το έργο της προβολής με όλα τα μέσα που διαθέτη ο Δήμος και φυσικά με την δική σας συνδρομή.

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

ΣΤΟ

ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

 

* Τα δώρα για τον διαγωνισμό της …”  Philoxenia -Θεσσαλονίκης  2015 “  προσφέρουν :

1.PAXOS CLUB HOTEL – ΠΑΞΟΙ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ   , από 15-05 έως 15/06 & 05/09 έως 30/09. www.paxosclub.gr

1Ος  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

2.CORFU MARE - ΚΕΡΚΥΡΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  / 2 ΑΤΟΜΑ , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . www.corfumare.gr

2Ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΛΑΨΗ ΙΣΙΔΩΡΑ

3.MIRABEL HOTEL –ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ  , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . www.mirabelhotel.com

3Ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΛΙΑ

4. SENTIDO Alexandra Beach Resort  Ζάκυνθος –Τσιλιβί ,4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ  , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου , www.sentidohotels.com

4Ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

5. ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΩΝ –ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ  & ΓΕΥΜΑ  /2 ΑΤΟΜΑ  προσφορά του

παραδοσιακού Καϊκιού Αγ .Σεβαστιανός και του εστιατορίου ¨Καπετάν Σπύρος¨, Αντίπαξοι   , παραλία - Βρίκας   .τηλ εποικ. 6972816229 Λύχνος Γ

5ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

6. MATILDA HOTEL ΖΑΚΥΝΘΟΣ ,  4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ  , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου  www.matildahotel.gr

6ος ΝΙΚΗΤΗΣ ,ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΡΙΜΙΝΕΡΗΣ

7.DIONYSOS STUDIO –ΛΕΥΚΑΔΑ , 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ  ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση www.studiodionysos-lefkada.gr  τηλ 6982101441

7ος ΝΙΚΗΤΗΣ , ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ

 

 

-ο-

 

Εντ/νος  Δημ. Σύμβουλος . Τουρισμού

 

Γ. Λύχνος

 

Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2) Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2) Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2) Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2) Ο Δήμος Παξών στην Philoxenia 2015 (2)


PHILOXENIA, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ,

{