Tel: 2662032100 | Mail



SSS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WORLD TRAVEL MARKET ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Τουριστική έκθεση World Travel Market, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου γιόρτασε φέτος τα 40 χρόνια της με περίπου 5.000 εκθέτες - ανάμεσα στους οποίους εταιρίες από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας στην παγκόσμια αγορά τους προορισμούς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε όλους τους τομείς του τουρισμού- και περισσότερους από 30.000 επισκέπτες.

Ο Δήμος Παξών συμμετείχε στο περίπτερο των Ιονίων Νήσων, επικεφαλής  του οποίου  ήταν  η  περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων Ρόδη  Κράτσα. Το περίπτερο των Ιονίων Νήσων επισκέφτηκε  η Πρόεδρος του ΕΟΤ  Άντζελα  Γκερέκου, η Δήμαρχος του  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα,  ο Αντιπρόεδρος του επιμελητήριου  Νίκος Χειρδάρης,  ενώ το Δήμο Παξών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Παξών Παντελής Κουβάς καθώς και το μέλος της Σαρκαβάζης Σωτήρης.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στους εκπροσώπους του Δήμου μας και παραγόντων των τουριστικού κλάδου, που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία της Βρετανικής αγοράς. Μεταξύ αυτών η εταιρεία The Thinking Traveller, ο κ. Γιώργος Ερωτοκρίτου από την Tourist Press, ο κ. Antony Wallace business manager από την SunSail UK, ο οποίος τόνισε ότι η τουριστική περίοδος το 2020 θα είναι καλύτερη από την περσινή, ο κ. Tony Hallwood από την Low Season Traveller καθώς και η κα Τροχούλα Marketing Manager της Travel Forward, προκειμένου να δημιουργηθούν οι πρώτες επαφές με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WORLD TRAVEL MARKET ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


WORLD TRAVEL MARKET, ΕΚΘΕΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,

{