Tel: 2662032100 | Mail



SSS

Δημιουργία Ακαδημίας Αντισφαίρισης Παξων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΞΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ

Ταχ Δ/νση: Γάιος Παξών τ.κ.49082

Τηλ.                                  : 2662-3-60313

Fax.                                  : 2662-0-32561

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ

Το όραμα του Δημάρχου Παξών Σπύρου Βλαχόπουλου το 2015 σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Ο λόγος για την δημιουργία Ακαδημίας Αντισφαίρισης Παξων, που ολοκληρώνεται και που θα αποκτήσει σύντομα και προπονητή.

Σχεδόν κανείς δεν πίστευε πως πριν πέντε χρόνια η ιδέα του Δημάρχου, σήμερα θα γινόταν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, για τουρίστες και ντόπιους, ευκαιρία για συναθροίσεις, άθληση και χαρά.

Ο Δήμος Παξών με επιβλέπων τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Βλαχόπουλο, δημιούργησαν δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης στην  Φουντάνα Παξών, που ήδη διοργανώνονται τουρνουά τένις με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων, μικρών κι μεγάλων αθλητών που αγαπούν το τενις. Επιπλέον, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, συνεισφέρει στον αθλητισμό και ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των  σωματείων.

Μάλιστα το Σάββατο, διοργανώθηκε και ο τελικός φιλικός αγώνας μεταξύ του Τάσου Κάγκα και του Πέτρου Λυγγερίδη, όπου το κύπελλο σήκωσε ο Τάσος Κάγκας.

Πρόκειται για μια υπέροχη δραστηριότητα του Δήμου, την επιμέλεια προσπάθεια, διοργάνωση, έχουν ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κάγκας, ο Πέτρος Λιγγερίδης  και ο Αλέκο Φαναριώτης.

Μάλιστα, αυτήν την περίοδο αναμένεται η δημιουργία Ακαδημίας Τένις Παξών όπου θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του ΑΟ Παξών με προπονητή για το νέο αυτό άθλημα στο Δήμο.

Μάλιστα πέρσι, δεν ήταν λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονταν τα γήπεδο  αντισφαίρισης και λάμβαναν μέρος σε φιλικούς αγώνες ή έπαιζαν μεταξύ τους.

Ο Δήμος Παξών  με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του τουρνουά τένις καθώς και την σταδιακή ολοκλήρωση της Ακαδημίας Τένις συγχαίρει όλους όσοι σήκωσαν το βάρος του νέου αυτού εγχειρήματος.

Ο Δήμος Παξών είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τους λειτουργούς τους και δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά. Συγχαίρει για μια ακόμη φορά τόσο τους αθλητές, όσο και εκείνους που μέσα σε αντίξοες συνθήκες, δημιούργησαν μια ακόμη εστία αθλητισμού στο νησί, διδάσκοντας παιδεία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΠΕΡΓΗ

 

 




{