Tel: 2662032100 | Mail



SSS

FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015

ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ EΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ

Ο Δήμος Παξών  σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει νέες τουριστικές αγορές  συμμετείχε  από τις 15 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015   στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βιέννης Ferien της Αυστρίας . Η Ferien, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της κεντρικής Ευρώπης, δίνει κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική σαιζόν.

Συνολικά προβλήθηκαν  περί τους 700 εκθέτες από 70 χώρες κα παρουσίασαν μια πληθώρα προσφορών για διακοπές, καθώς επίσης κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς,  μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα . Στην  έκθεση  προσήλθαν πέρα των  150.000 επισκεπτών.

Ο Δήμος Παξών φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)  με συνεκθέτη  την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που πρόβαλλε το ονειρικό Ιόνιο .

Στη διάρκεια της έκθεσης, το γραφείο του ΕΟΤ με τον συντονισμό της προϊσταμένης, κα Μπαμπάκου, του κ. Ραφαλιά σε ρόλο παρουσιαστή  , διοργάνωσε αφιερωματικές παρουσιάσεις . Παρουσίασε μεταξύ άλλων  την πολιτιστική διάσταση της Κέρκυρας  Ρόδου, τη Λήμνο κ.α γνωστών προορισμών ως νέο τουριστικό προορισμό  τους Παξούς  , ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού  , ρομαντικό , κρυφών αποδράσεων VIP , με χρυσές πεντακάθαρες  παραλίες , ένα νησί για περιπατητικό τουρισμό με  ιδιαίτερη αναφορά στην  τοπική φιλοξενία.

Στις παρουσιάσεις ο κος Ραφαλιάς (ΕΟΤ) ξεκίνησε  από την μυθολογία  , περνώντας στην ιστορία του νησιού μας και από την  ιστορία στο περιβάλλον και τις διακοπές για αυτούς που επιλέγουν το  διαφορετικό και την πραγματική γραφική νησιώτικη Ελλάδα.

Όλες τις μέρες τις έκθεσης «έτρεχε» ο διαγωνισμός ¨ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ¨ με βραβείο ένα 7μερο διακοπών στους Παξούς , που περιλαμβάνει διαμονή ,γεύματα , περιηγήσεις με σκάφος ,προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων, η συμμετοχή στον οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο .

Η επιτροπή τουρισμού σε συνεργασία με τον EOT γραφείο Βιέννης προώθησε  τον διαγωνισμό με κάθε διαφημιστικό μέσο , εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα το νησί μας μέσω του  διαγωνισμού  προβλήθηκε στην αυστριακή αγορά διαμέσου της  αυστριακής  εταιρείας ΑDIWEISS ,ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάνω από 100.000 (followers) διαδικτυακούς επισκέπτες ημερησίως ,επίσης συμφωνήθηκε συνεργασία προβολής μέσω του διεθνές , τουριστικού, γερμανικού  περιοδικού "Traveller"   & radio NO του κρατικού ORF με την ευγενική μεσολάβηση του ΕΟΤ Βιέννης .

Ο Δήμος μας φιλοδοξεί  με την βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων να προβάλλει το νησί των Παξών και με τον γνωστό πλέον διαγωνισμό  «ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ» στην  προσπάθεια του , να κάνει γνωστό και να συνδέσει  τον μύθο, του έρωτα  του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης με το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού  και να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου μας .

Η Ελλάδα, είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός των Αυστριακών για την φετινή χρονιά , πρώτος σε κρατήσεις προορισμός τους ,με στοχευόμενες  διαφημιστικές  δράσεις και με την βοήθεια όλων  μπορεί να γίνει και το νησί μας  προορισμός για τους αυστριακή αγορά.

Τέλος ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Kα Heide Eggeling  και τον Κ .Andreas Nather για την ζεστή φιλοξενία της αποστολής (κ.Γιώργο Λύχνο, κ.Γραμματικό Χρήστο) στην έκθεση, τον ΕΟΤ Βιέννης ,την εταιρεία παραγωγής & διανομής  κρασιών Ανδρεάδης την Kα Ρενάτα και Νικ.Μανωλάκο (Γερμανόφωνοι συνεργάτες) εντεταλμένοι του κου Αντ/χη Ι.Νήσων κ. Σπ.Γαλιατσάτο και φυσικά όλες τις επιχειρήσεις των Παξών που προσέφεραν τα δώρα του διαγωνισμού.

 

-O- -TΑ ΜΕΛΗ-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Τ.Π.Παξών
Γ.Λύχνος
Αυγ. Φαναριώτης (πλοίαρχος Τουρ.Σκ)
Χρ .Γραμματικός (Tourism & hospitality)
Χρ. Λάκης (Δόκτωρ Τουρ. Αριστ.Παν Θες/κης ).
Μικαέλα Μπογδάνου (ΑΤΕΙ Λογιστικής)

 

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΓΙΑ "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ adiweiss

Σας παραθετουμε την ανακοινωση του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας

Αγαπητοί συνεκθέτες και φίλοι,

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βιέννης και την αψογη συνεργασία σας για την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Είμαστε στη διάθεση σας για την υλοποίηση πρωτοβουλιών και προτάσεων  για τη διατήρηση της χώρας μας στην κορυφή των προτιμήσεων των Αυστριακών και ευχόμαστε στην ευόδωση των καρπών των προσπαθειών όλων μας το προσεχές καλοκαίρι.

Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας

 

FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015Οι μουσικοί που μας έδωσαν τη νότα της ελληνικής βραδιάς FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015Η ελληνίδα πρόξενος στη Αυστρία και η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Αυστρία με τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN  - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN  - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN  - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN  - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015FERIEN  - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015Ο Ιταλός πρόξενος στη Αυστρία


FERIEN - ΒΙΕΝΝΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2015, ΕΚΘΕΣΗ, ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ,

{