Tel: 2662032100 | Mail



SSS

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Παξοί   25/10/2016

ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ Αρ. πρωτ: 3990

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ο Δήμος Παξών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 και ύστερα από την υπ' αριθ. 11-125  /2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παξών, η οποία έχει εγκριθεί  από την Αποκεντρωμένη Δ/σης Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ΕΝΟΣ (1) ατόμου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα την αντίστοιχη χρονική περίοδο:

 

Α/Α

Ειδικότητα

Τυπικά Προσόντα

Αριθμός

Χρονική

διάρκεια

1.

Βρεφο/κόμος

Τ.Ε.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι των απαιτούμενων τίτλων σπουδών

Ένας (1)

Δύο (2)    μήνες

 

 

 

 

 

 

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  • Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία κτλ)».

 

Απαιτούμενο προσόν για την πρόσληψη Βρεφονηπιοκόμου ΤΕ ορίζεται:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Βρεφονηπιοκομίας ή Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1)      Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2)      Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους

3)      Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)

4)      Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»

5)      Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία οι υποψήφιοι πρόκειται να προσληφθούν και προς τα πίσω, έχουν απασχοληθεί σε φορείς του δημόσιου τομέα του άρθρου 1 παρ. 1 του ν. 3812/2009 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους (έναρξη και λήξη).

6)      Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας ή Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο και δερματολόγο δημόσιου φορέα ότι είναι κλινικά υγιείς και δεν πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα αντίστοιχα.

7)      Πιστοποιητικό  μόνιμης κατοικίας [ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ]

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Παξών (Γάιος Παξών, Τ.Κ 49082, τηλ. 2662360301 & 2662032100 γραφείο πρωτοκόλλου) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι  ο υπάλληλος κος ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ   κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου (από 25/10/2016 μέχρι και 4/11/2016).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΞΩΝ

 

 

Σπύρος.Β ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 




{