Tel: 2662032100 | Mail



SSS

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΞΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Αρ. Πρωτ.: 1057

ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ

Πληροφοριες :ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ Σ

Ε-mail :info@paxi.gr , msofronis@gmail.com ΠΑΞΟΙ 3-4-2024

 

 

ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ  ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΞΩΝ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ  προτίθεται να μισθώσει αδειοδοτημένο χώρο  ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ  ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ για την αποθήκευση αδρανών υλικών .

Οι όροι της διακήρυξης  ορίζονται  στην απόφαση  της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ  ΜΕ Α/Α 9-35/2024 . Το μισθιο  πρέπει να ευρίσκεται  στην  τοποθεσία ΑΧΑΙ -ΦΑΝΙ-ΓΟΥΡΝΕΣ , να έχει έκταση τουλάχιστον 800 m2 και να έχει Περιβαντολογική Αδειοδότηση για την συγκεκριμένη δραστριότητα . Η δημοπρασία  ειναι μειοδοτική , φανερή και προφορική και διεξάγεται σε δύο φάσεις . Η μίσθωση θα ειναι για τρία έτη  με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση που αυτο κριθεί αναγκαίο απο το Δήμο . Το ποσο πληρωμής ορίζεται   σε 10000,00 ε κατα έτος και η πληρωμη θα γίνεται ανα εξάμηνο . Το μίσθωμα υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις . Η περίληψη θα δημοσιευτει σε δύο τοπικές εφημερίδες του νομού  και τα έξοδα θα βαρύνουν τον τελικό αναδοχο , εκτος και αν η δημοπρασία αποβει άκαρπος .Σε περίπτωση επαναληψης διερνεργειται με τους ίδιους όρους μετά απο πέντε ημέρες .

Πληροφορίες για την δημοπρασία παρέχονται απο την ιστοσελιδα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ  και στο γραφειο του ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ του ΔΗΜΟΥ   απο ΔΕΥΤΕΡΑ  Έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   τις εργάσιμες ημερες  ΑΠΟ 10.00 -12.00 Έως τις 15/4/2024  12.00 ημερομηνια ληξης προσφορών  . Τηλ 2662 360 301

 

Ο Δήμαρχος

Βλαχόπουλος Σπύρος

 

 

 




{