Tel: 2662032100 | MailSSS

Διεθνής έκθεση WTM LONDON 2018

Ενημέρωση αποστολής υλικού έκθεσης WTM 2018

Προς: Συνεκθέτες του Ελληνικού περιπτέρου (EU1000 & EU1050) στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2018

Αγαπητοί συνεκθέτες,

Σας διαβιβάζουμε οδηγίες για την αποστολή προωθητικού υλικού στo εκθεσιακό κέντρο Excel.

Όπως γνωρίζετε ,η έκθεση απευθύνεται  σε επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας (Ταξιδιωτικούς πράκτορες , αεροπορικές εταιρείες, ξενοδόχους  κ.λπ.) και όχι σε κοινό. Για το λόγο αυτό συνιστούμε να μην αποστείλετε μεγάλες ποσότητες υλικού.

1. Αποστολή / Παραλαβή διαφημιστικού υλικού

· Στην προσπάθειά της για την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων των αποστολών λόγω ελλιπούς πληροφόρησης η ILS courier, συνιστά σε όλους τους ενδιαφερομένους, να επικοινωνούν απ ευθείας μαζί της καθώς και να συμπληρώνουν τις επισυναπτόμενες φόρμες που θα πρέπει να συνοδεύουν τα κιβώτιά σας και να φέρουν πληροφορίες για την εταιρεία/περιφέρεια/ξενοδοχείο σας , καθώς και όνομα του παραλήπτη και όχι μόνο το όνομα του ΕΟΤ και του περιπτέρου .  Εννοείται ότι αναγκαία είναι και η πληροφόρηση που σχετίζεται με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΘΕΤΗ (ήτοι την εταιρεία/Περιφέρεια/όμιλο κλπ που ανήκει ο αποστολέας) καθώς η εταιρεία μεταφορών όπως και ο εκθεσιακός χώρος γνωρίζουν τον κύριο εκθέτη του περιπτέρου (Ε.Ο.Τ.), καθώς και τους επίσημους συνεκθέτες των περιπτέρων του, αλλά αγνοούν τους φιλοξενούμενους στα περίπτερα των συνεκθετων.  Σε προηγούμενες εκθέσεις πολλά πακέτα παρουσίασαν το πρόβλημα αυτό και δυστυχώς απωλέσθησαν.

Πιο συγκεκριμένα – Παράδειγμα συμπλήρωσης φόρμας :

GNTO STAND : EU1000/1050

COMPANY NAME : BOOTH     Municipality of Samos / AEGEAN ISLANDS - CONTACT PERSON  Mr A Plessas

· Επίσης η ILS παρακαλεί για την πληροφόρηση σας , στο ότι αδυνατεί να παραδώσει υλικό συγκεκριμένη ώρα και ημέρα.

2. Στοιχεία επικοινωνίας ILS:

Sean Adriaanzen

International Lifting & Shipping

Tel: +44 (0) 24 7633 7955

Fax: +44 (0) 24 7633 6795

Emailsean@i-l-s.co.uk

Web: www.i-l-s.co.uk

3. Κόστη – Επιλογές

Η χρέωση ανέρχεται σε £50.00 (ανά παλέτα ή μέρος αυτής) και οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 20%. (Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία γνωρίσει στην ILS τον Ελληνικό ΦΠΑ τότε είναι δυνατόν να εκδοθεί τιμολόγιο μηδενικού ΦΠΑ, με αναγραφή της Ελληνικής )

Επίσης σε περίπτωση προπληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας (με συμπλήρωση φόρμας που θα σας προωθήσει η εταιρεία) , θα επιβαρυνθείτε με έξοδα που ανέρχονται περίπου στο 3% του συνολικού ποσού. Εδώ επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στο περίπτερο (εφ όσον δεν είστε παρόντες) χωρίς την επιβάρυνση μέσω χρεωστικής /πιστωτικής κάρτας, ενώ εάν δεν θα δύναται να υπογράψει κάποιος την παραλαβή , δεν θα υφίσταται και η σχετική απόδειξη.

Η ILS courier προσφέρει δύο παρόμοιες  υπηρεσίες :

Ø Easy Life service (οποιαδήποτε χρονική στιγμή έως τέλος 25 Οκτωβρίου)

Αποστολή εντύπων μέσω του διαμετακομιστικού κέντρου της ILS Τα κιβώτια πρέπει να εμφανίζουν ευκρινώς σε τουλάχιστον δύο πλευρές την πρώτη επισυναπτόμενη  φόρμα “Easylife service to the storage Εάν η αποστολή δεν έχει προπληρωθεί τότε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα πρέπει ο υπεύθυνος για την παραλαβή υλικού να επικοινωνήσει με το ILS courierreception acceptance point (το γραφείο ευρίσκεται στον κεντρικό διάδρομο –main boulevard) όπου και θα πληρώσει το υλικό που θα του παραδοθεί αργότερα στο περίπτερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ Το υλικό θα πρέπει να παραδοθεί στις αποθήκες της ILS έως και τις 25 Οκτωβρίου 2017.

Ø Delivery to Excel (συγκεκριμένη σύντομη χρονική περίοδο)

Από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η ILS courier reception services θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου EXCEL, όπου θα παραλαμβάνει και θα αποθηκεύει όλες τις αποστολές μέσω courier. Οι αποστολές θα αποθηκεύονται με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του EXCEL και από εκεί, θα μεταφέρονται στο περίπτερό σας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2018,  εάν και εφόσον έχετε προπληρώσει για τις υπηρεσίες της ILS. Εάν δεν έχετε προπληρώσει, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Courier Acceptance Point (main boulevard - συνήθως πλησίον της περιοχής Ν9) για την εύρεση του υλικού σας, να πληρώσετε και το υλικό σας θα μεταφερθεί στο περίπτερο σας όπου θα πρέπει να βρίσκεται εκπρόσωπός σας για την παραλαβή και τακτοποίηση του.

Τα κιβώτια πρέπει να εμφανίζουν ευκρινώς σε τουλάχιστον δύο πλευρές την δεύτερη επισυναπτόμενη  φόρμα “Courier reception direct to EXCEL

Σημειώνεται ότι πολλές εταιρίες courier δεν κάνουν παραδόσεις την Κυριακή οπότε συνιστούμε να φροντίσετε η παράδοση του υλικού σας να γίνει το αργότερο μέχρι το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Για λόγους ασφαλείας ο εκθεσιακός χώρος δεν επιτρέπει την μεταφορά φορτίων την Δευτέρα 5/11/2018, και δυστυχώς δέματα που τυχόν στέλλονται για παράδοση στις 5/11/ θα παραδίδονται το βράδυ της ίδιας ημέρας.  Για το λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε ώστε να έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή και κυρίως η τακτοποίηση του υλικού σας, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 04/11/2018

Παραδοσιακά για πρακτικούς λόγους η καλύτερη περίοδος για την παραλαβή &τακτοποίηση του υλικού είναι η Κυριακή 05/11/2017 από 13.00μμ έως 18.00μμ

Με Εκτίμηση

Anastasios Pissas

Trade Co-ordinator

Greek National Tourism Organisation UK & Ireland Office

5th floor east, Portland House,

4 Great Portland Street, W1W 8QJ, London

Tel.: +44 (0) 20 7495 9313

Fax: +44 (0) 20 7580 3149

 

ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET

WTM 2018 - ILS Order Form

WTM 2018 COURIER RECEPTION DIRECT TO EXCEL_

WTM 2018 EASY LIFE SERVICE_TO THE STORRAGE ILS


{