Tel: 2662032100 | Mail



SSS

Διάφορες παρεμβάσεις βελτιώνουν την εικόνα των οικισμών στο νησί.

ΠΑΞΟΙ 07.06.2018

Θέμα :Διάφορες παρεμβάσεις  βελτιώνουν την εικόνα των οικισμών στο νησί  .

 

Παρεμβάσεις  και αναπλάσεις διάφορων σημείων των οικισμών  του νησιού ολοκληρώθηκαν  από τον Δήμο Παξών  με τις οποίες   βελτιώθηκε αισθητικά , η εικόνα των οικισμών,  σε κομβικά του σημεία   .

  • Βελτιώνεται αισθητικά η εικόνα του σημείου ,που βρίσκεται το άγαλμα του Στρατηγού Μακρή (έναντι παραλίας Γιανά) με τον καθαρισμό και ανάπλαση του μικρού πάρκου , δράση που περιλάμβανε : πλακόστρωση ,κατασκευή καθισμάτων - παγκάκια τόσο εντός του σημείου όσο και έναντι αυτού , πάνω από την παραλία .
  • Φωταγωγήθηκε με επιτοίχια παραδοσιακά φανάρια ο κεντρικός πεζοδρόμος Γάιου, ενώ συνεχίζονται ο επιδιορθώσεις προβληματικών λαμπτήρων σε διάφορα σημεία του νησιού .
  • ΄Αρχισε η τοποθέτηση καλλωπιστικών φυτών σε παλιές και νέες ζαρντινιέρες σε σημεία των οικισμών ενώ για τον ¨ορισμό¨ των πεζοδρόμων ως τέτοιους τοποθετήθηκαν όμορφες ζαρντινιέρες αντικαθιστώντας τα κολονάκια , οι παραπάνω δράσεις πραγματοποιούνται με την επιμέλεια του αντιδημάρχου κ.Αρσένη Λέκκα .
  • Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της ΄Αγγλο-Γαλλικής δεξαμενής των Αγίων Αναργύρων στο Γάιο , με την επίβλεψη της αντιδημάρχου κας Σταυρούλας Απέργης .
  • Πλακοστρώθηκε ο κεντρικός πεζόδρομος Γάιου , με την συμβολή στην συγκεκριμένη δράση του προέδρου Δ.Σ κ. Εμμανουήλ Βλαχόπουλου.
  • Τέλος πραγματοποιείται συντήρηση-πισσόστρωση στους κεντρικούς και μη δρόμους του νησιού μας.

Στόχος του Δήμου μας   η αναγέννηση της κάθε γειτονιάς ,  η αναβάθμιση  του δημόσιου χώρου , η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών του  και η δημιουργία  ενός  νησιού ακόμα πιο  φιλικού για  τους επισκέπτες του .

Διάφορες παρεμβάσεις  βελτιώνουν την εικόνα των οικισμών στο νησί. Διάφορες παρεμβάσεις  βελτιώνουν την εικόνα των οικισμών στο νησί. Διάφορες παρεμβάσεις  βελτιώνουν την εικόνα των οικισμών στο νησί.



{