Tel: 2662032100 | Mail



SSS

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Παξών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET

ΠΑΞΟΙ   29 Σεπτέμβρη 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Παξών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET (6-8 Νοεμβρίου 2017, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Σας γνωστοποιούμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET (6-8 Νοεμβρίου 2017, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο). στο περίπτερο της Περιφέρεια ,  θα έχει παρουσία και ο Δήμος Παξών και θα οργανώσει τον διεθνή πλέον διαγωνισμό ¨το φιλί των Παξών στην αγκαλιά του Ιονίου μοιράζοντας πλούσια δώρα διακοπών σε όλο το Ιόνιο .

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε κάνοντας  την προσφορά σας π.χ . 3μερη διαμονή στο κατάλυμα σας ή κάποιο άλλο δώρο και να διαφημίσετε τον τόπο σας και την επιχείρηση σας να αποστείλετε τα στοιχεία σας και το λογότυπο της επιχείρηση σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση islandofpaxos@gmail.com υπόψη Αντιδημάρχου κ..Γ. Λύχνου .

Το  πληροφοριακός  υλικό στο περίπτερο της ΠΙΝ, η αποστολή του υλικού σας θα γίνει με δική σας ευθύνη και δαπάνη σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες του ΕΟΤ.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

-       Ο -

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

& ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΧΝΟΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προς: Συνεκθέτες του Ελληνικού περιπτέρου (EU1200 & EU1270) στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2017

Αγαπητοί συνεκθέτες,

 

Σας διαβιβάζουμε οδηγίες για την αποστολή προωθητικού υλικού στo εκθεσιακό κέντρο Excel. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας (Ταξιδιωτικούς πράκτορες , αεροπορικές εταιρείες, ξενοδόχους  κ.λπ.) και όχι σε κοινό. Για το λόγο αυτό συνιστούμε να μην αποστείλετε μεγάλες ποσότητες υλικού.

 

1. Αποστολή / Παραλαβή διαφημιστικού υλικού

 

·         Στην προσπάθειά της για ταχύτερη διεκπεραίωση αλλά και ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων των αποστολών λόγω ελλιπούς πληροφόρησης η ILS courier, συνιστά σε όλους τους ενδιαφερομένους, να επικοινωνούν απ ευθείας μαζί της καθώς και να συμπληρώνουν τις επισυναπτόμενες φόρμες που θα πρέπει να συνοδεύουν τα κιβώτιά σας και να φέρουν πληροφορίες για την εταιρεία/περιφέρεια/ξενοδοχείο σας , καθώς και όνοματου παραλήπτη και όχι μόνο το όνομα του ΕΟΤ και του περιπτέρου .  Εννοείται ότι αναγκαία είναι και η πληροφόρηση που σχετίζεται με τοΕΠΙΣΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΘΕΤΗ (ήτοι την εταιρεία/Περιφέρεια/όμιλο κλπ που ανήκει ο αποστολέας) καθώς η εταιρεία μεταφορών όπως και ο εκθεσιακός χώρος γνωρίζουν τον κύριο εκθέτη του περιπτέρου (Ε.Ο.Τ.), καθώς και τους επίσημους συνεκθέτες των περιπτέρων του. Πέρυσι πολλά πακέτα παρουσίασαν το πρόβλημα αυτό και δυστυχώς απωλέσθησαν.

 

Πιο συγκεκριμένα - Παράδειγμα :

 

GNTO STAND EU1200

BOOTH NUMBER             Municipality of Samos / AEGEAN ISLANDS

CONTACT PERSON          Mr A Plessas

 

·         Επίσης η ILS παρακαλεί για την πληροφόρηση σας , στο ότι αδυνατεί να παραδώσει υλικό συγκεκριμένη ώρα και ημέρα.

 

 

2. Στοιχεία επικοινωνίας ILS:

Sean Adriaanzen

International Lifting & Shipping

Tel: +44 (0) 24 7633 7955

Fax: +44 (0) 24 7633 6795

Email: sean@i-l-s.co.uk

Web: www.i-l-s.co.uk

3. Κόστη - Επιλογές

Η χρέωση ανέρχεται σε £50.00 (ανά παλέτα ή μέρος αυτής) και οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 20%.

Επίσης σε περίπτωση προπληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας (με συμπλήρωση φόρμας που θα σας προωθήσει η εταιρεία) , θα επιβαρυνθείτε με έξοδα που ανέρχονται περίπου στο 3% του συνολικού ποσού. Εδώ επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στο περίπτερο (εφ όσον δεν είστε παρόντες) χωρίς την επιβάρυνση μέσω χρεωστικής /πιστωτικής κάρτας, ενώ εάν δεν θα δύναται να υπογράψει κάποιος την παραλαβή , δεν θα υφίσταται και η σχετική απόδειξη.

Η ILS courier προσφέρει δύο παρόμοιες  υπηρεσίες :

 

Ø  Easy Life service (οποιαδήποτε χρονική στιγμή έως τέλος Οκτωβρίου)

 

Αποστολή εντύπων μέσω του διαμετακομιστικού κέντρου της ILS Τα κιβώτια πρέπει να εμφανίζουν ευκρινώς σε τουλάχιστον δύο πλευρές την πρώτη επισυναπτόμενη  φόρμα "Courier reception for GNTO stand" Εάν η αποστολή δεν έχει προπληρωθεί τότε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα πρέπει ο υπεύθυνος για την παραλαβή υλικού να επικοινωνήσει με το ILS courier reception - acceptance point (το γραφείο ευρίσκεται στον κεντρικό διάδρομο -main boulevard - συνήθως πλησίον της περιοχής Ν9) όπου και θα πληρώσει το υλικό που θα του παραδοθεί αργότερα στο περίπτερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ Το υλικό θα πρέπει να παραδοθεί στις αποθήκες της ILS έως και τις 30 /31 Οκτωβρίου 2017.

 

Ø  Delivery to Excel (συγκεκριμένη σύντομη χρονική περίοδο)

 

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, η ILS courier reception services θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου EXCEL, όπου θα παραλαμβάνει και θα αποθηκεύει όλες τις αποστολές μέσω courier. Οι αποστολές θα αποθηκεύονται με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του EXCEL και από εκεί, θα μεταφέρονται στο περίπτερό σας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017,  εάν και εφόσον έχετε προπληρώσει για τις υπηρεσίες της ILS. Εάν δεν έχετε προπληρώσει, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Courier Acceptance Point (main boulevard - συνήθως πλησίον της περιοχής Ν9) για την εύρεση του υλικού σας, να πληρώσετε και το υλικό σας θα μεταφερθεί στο περίπτερο σας όπου θα πρέπει να βρίσκεται εκπρόσωπός σας για την παραλαβή και τακτοποίηση του.

Τα κιβώτια πρέπει να εμφανίζουν ευκρινώς σε τουλάχιστον δύο πλευρές την δεύτερη επισυναπτόμενη  φόρμα "Courier reception direct to EXCEL"

.

Σημειώνεται ότι πολλές εταιρίες courier δεν κάνουν παραδόσεις την Κυριακή οπότε συνιστούμε να φροντίσετε η παράδοση του υλικού σας να γίνει το αργότερο μέχρι το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Για λόγους ασφαλείας ο εκθεσιακός χώρος δεν επιτρέπει την μεταφορά φορτίων την Δευτέρα 6/11/2016, και δυστυχώς δέματα που τυχόν στέλλονται για παράδοση στις 6/11/ θα παραδίδονται το βράδυ της ίδιας ημέρας.  Για το λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε ώστε να έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή και κυρίως η τακτοποίηση του υλικού σας, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 05/11/2017

Παραδοσιακά για πρακτικούς λόγους η καλύτερη περίοδος για την παραλαβή &τακτοποίηση του υλικού είναι η Κυριακή 05/11/2017 από 13.00μμ έως 18.00μμ

Με Εκτίμηση

 

 

Kind  Regards

 

Anastasios Pissas

Trade Co-ordinator

 



WORLD TRAVEL MARKET, ΕΚΘΕΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,

{