Tel: 2662032100 | Mail



SSS

Διαπλάτυνση του οδοστρώματος στην παραλιακή του Γαΐου.

Παξοί  15.03.2017

Ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες διαπλάτυνσης του  οδοστρώματος στην παραλιακή του Γάιου , στη θέση ¨Πλάκες¨ , στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε σοβαρό πρόβλημα ορατότητας στα διερχόμενα ροχοφόρα που σε συνδυασμό με την  στενότητα του δρόμου προκαλούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση και δημιουργούσε  συνθήκες πρόκλησης  ατυχήματος . Το έργο ικανοποίησε  ένα χρόνιο αίτημα τόσο των κατοίκων ,όσο  και των επισκεπτών του νησιού μας  και πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική παραχώρηση τμήματος οικοπέδου της οικογένειας Κουβά την οποία και ευχαριστούμε θερμά .

Σημαντική επίσης για την ολοκλήρωση του έργου ,  η συμβολή του πρ. Αντιδημάρχου κ. Λέκκα Αρσένη  και του Προέδρου του Δ.Σ   κ. Βλαχόπουλου Εμμανουήλ    Επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε , πως ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ¨Μνημείου των Πεσόντων ¨,στην κεντρική πλατεία  του Γάιου  προσδίδοντας του ,την παλιά του αίγλη .

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαπλάτυνση του  οδοστρώματος στην παραλιακή του Γαΐου. Διαπλάτυνση του  οδοστρώματος στην παραλιακή του Γαΐου. Διαπλάτυνση του  οδοστρώματος στην παραλιακή του Γαΐου.


ΕΡΓΑ,

{