Tel: 2662032100 | Mail



SSS

ΔΕΘ 2017 – Συναντήσεις και αιτήματα του Δήμου Παξών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης .

Παξοί ,10.09 .2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:      ΔΕΘ 2017 - Συναντήσεις και αιτήματα του Δήμου Παξών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης .

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Αντιδήμαρχος οικονομικών ,ποιότητας ζωής & ευρωπαϊκών προγραμμάτων  κ. Γ.Λύχνος  στα πλαίσια της δ διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017 με τον Υπουργό Εσωτερικών  και παράγοντες της κυβέρνησης .

Η  συναντήσεις είχαν στόχο την προώθηση των αιτημάτων του Δήμου Παξών και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του νησιού αλλά και της οργανωτικής  δομής του  Δήμου,  ειδικότερα:

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη αναλύθηκαν τα προβλήματα -σε γενικές γραμμές του νησιού-  ενώ ζήτησε από τον Υπουργό , προσωπικό για την κάλυψη οργανικών θέσεων  για τον υποστελεχωμένο , Δήμο των Παξών , επίσης τον ευχαρίστησε  για ακόμη μια φορά , εκ μέρους του Δημάρχου Παξών , Σπύρου Βλαχόπουλου   και του Δημοτικού Συμβουλίου ,  για τις χρηματοδοτήσεις που ¨προώθησε ¨το Υπουργείο στον Δήμο .

Τα  προβλήματα και οι προοπτικές του Δήμου Παξών,  αναλύθηκαν επίσης διεξοδικά και με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ .Κώστα Πουλάκη ,  τον ειδικό συνεργάτη του Υπουργού κ Μαρίνο Ρουπιά  καθώς και με τον Βουλευτή Κερκυρας,  κ.Κώστα Παυλίδη , οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επίλυση αυτών ενώ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση   με τον κ.Σκουρλέτη   στην αθηναϊκή πρωτεύουσα  .

 

 

ΔΕΘ 2017 – Συναντήσεις και αιτήματα του Δήμου Παξών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης . ΔΕΘ 2017 – Συναντήσεις και αιτήματα του Δήμου Παξών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης .


ΕΚΘΕΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,

{